Klas van 2011

Sofia Wanjiku Sofia is geboren in 2006 en heeft 6 broertjes en zusjes in de leeftijd van 3,5 tot 20 jaar. Hoewel zij beide ouders nog heeft en zij proberen om het werk wat er is te doen, hebben ze veel moeite om het gezin te onderhouden
Toty Maluki Toty is geboren in 2006 en woont met 5 broertjes en zusjes bij zijn ouders in de Umoja sloppenwijk. Ze zijn een erg arm gezin en zijn afhankelijk van weldoeners.
Samson Wambua Samson is geboren in 2005 en woont in de Matharau sloppenwijk met zijn broertjes en zusjes Junior, Susan en William. Hij heeft zijn beide ouders nog, maar zijn vader is verslaafd aan alcohol en geeft helemaal niets om zijn kinderen. Zijn moeder probeert er alles aan te doen om het gezin te onderhouden, maar dit lukt haar niet alleen.
Patrick Kamau Patrick is geboren in 2005 en woont met 4 broertjes en zusjes in de Gachagi sloppenwijk. Hij heeft zijn beide ouders nog, maar zijn vader is altijd dronken en zorgt dus totaal niet voor zijn gezin. Zijn moeder is daardoor de broodwinner, maar het lukt haar niet om in haar eentje voor het gezin te zorgen.
Monicah Wangui Monicah is 4 jaar oud en heft maar liefs 6 broertjes en zusjes. Hoewel ze beide ouders nog heeft, verdienen zij veel te weinig om voor de grote familie te zorgen.
Mary is net 5 jaar geworden en woont met 5 broertjes en zusjes bij haar moeder. Haar moeder moet in haar eentje voor 6 kinderen en zichzelf zorgen, wat haar niet lukt.
Margret is geboren in 2006 en woont met zijn broertjes Christopher en Francis en zusje Francis bij haar ouders. Haar vader is helaas een alcoholist en is constant dronken. Hierdoor denkt hij totaal niet aan zijn gezin.
Lucy Wangechi is geboren in 2005 en haar beide ouders zijn helaas al overleden. Ze woont bij haar tante, maar zij heeft nog 4 andere kinderen om voor te zorgen. Met het weinige werk dat er beschikbaar is, lukt het haar niet om voor iedereen goed te kunnen zorgen. Gelukkig kunnen we met Umoja Wetu proberen dit gezin een beetje te helpen door Lucy op weg te helpen met onderwijs, eten en aandacht.
Lucy Nakumicha is 5 jaar en woont met 2 broertjes en zusjes in de Umoja sloppenwijk. Ze heeft gelukkig beide ouders nog, maar zij zijn niet in staat om genoeg werk te vinden om het gezin te onderhouden.
Kevin Kyalo Kevin Kyalo woont met zijn 4 broertjes en zusjes bij zijn moeder. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Zijn moeder probeert werk te zoeken om zo het gezin een beetje te kunnen onderhouden, maar dit lukt haar niet.
Kevin Gituku Kevin Gituku is geboren in 2005 en woont met 3 zusjes bij zijn ouders in de Umoja sloppenwijk. Het gezin is heel arm en hebben daardoor hulp nodig. Hopelijk kan Umoja Wetu hier een steentje aan bijdragen.
Jonathan Musembi Jonathan woont samen met zijn broertje David bij zijn ouders. Zijn moeder is pas 22 jaar en is altijd dronken, net zoals zijn vader. Hierdoor wordt er weinig naar de kinderen omgekeken. Hopelijk kan Umoja Wetu Johnah wat helpen door hem te voorzien van een veilige omgeving.
John Kamau John woont met beide ouders en 4 broertjes en zusjes in de Gachagi sloppenwijk. Ze hebben helaas erg weinig te besteden omdat de ouders heel moeilijk aan werk kunnen komen.
James Kibe James is net 4 jaar geworden. Hij komt uit een heel arm gezin, waar hij samen met beide ouders en 5 broertjes en zusjes deel van uitmaakt. Omdat de ouders maar heel weinig kunnen werken, is er te weinig geld om goed voor de kinderen te kunnen zorgen.
Everlyne Wanjiku Everlyne is geboren in 2005 en heeft 3 zusjes, Charity, Beth en Mary, en 1 broertje, John. Een vader heeft ze niet meer. Haar moeder heeft geprobeerd om veel te werken, maar helaas kreeg ze voor dit werk veel te weinig betaald, zodat ze nog lang niet genoeg had om voor haar gezin te kunnen zorgen. Hopelijk kunnen we een steentje bijdragen door 1 van haar kinderen naar Umoja Wetu te laten komen.
Emanuel Mysyoki Emmanuel is nog echt een jonkie, hij is pas 3 jaar oud. Hij komt uit een heel arm gezin, dat ergens vlakbij de Matharau sloppenwijk woont.
David Kamoro David is geboren in 2006. Hij woont met zijn 3 broertjes en zusjes bij hun ouders in de Matharau sloppenwijk. Helaas is zijn vader alcoholist en de moeder heeft te weinig werk om voor het gezin te zorgen
Catherine Wanjiku Catherine is 5 jaar en woont met haar 3 broertjes en zusjes in de Umoja sloppenwijk. Haar vader is helaas ook verslaafd geraakt aan de alcohol, waardoor het gezin in de financiële problemen is geraakt.
Beutrice Njeri Beatrice Njeri heeft 5 oudere broers en zussen en woont bij haar moeder in de Matharau sloppenwijk. Een vader heeft ze helaas niet. Haar moeder verdient niet genoeg om haar hele gezin te onderhouden. Daarom zijn we als Umoja Wetu blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit gezin.
Beutrice Karimi Beatrice Karimi woont met 2 broertjes en zusjes bij haar ouders. Ze hebben het thuis niet makkelijk, er komt veel te weinig geld binnen om te zorgen dat er genoeg te eten is voor iedereen. Haar ouders proberen het werk aan te grijpen dat ze kunnen vinden, maar helaas kunnen ze maar weinig werken.
Asumta Waceke Asumpta is 5 jaar oud en woont met haar 3 broers James, Sammy en Andrew bij haar ouders in Matharau. Helaas is ook haar vader verslaafd aan de alcohol en heeft haar moeder veel problemen om in haar eentje voor de opvoeding en de inkomsten te zorgen.
Albanas Wambua Albanas is 6 jaar en komt uit een heel arm gezin. Hij heeft helaas geen vader meer en woont nu bij zijn moeder, samen met 2 broertjes en zusjes. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.

Deze kinderen zaten ook al in de klas van 2010 en zijn nog een jaartje langer gebleven om nog wat meer te leren.

Stephen Mwargi Stephen Mwargi komt uit de Umoja sloppenwijk. Zowel zijn vader als zijn moeder zijn verslaafd aan alcohol. Hierdoor bekommeren zij zich ook niet meer om hun 8 kinderen. Stephen en zijn broers en zussen zijn daarom op zichzelf aangewezen. Umoja Wetu probeert daarom Stephen een beetje te helpen.
Ruth Njoki Ruth Njoki woont bij haar moeder, samen met 5 broertjes en zusjes. Zij wonen in de Umoja sloppenwijk. Haar moeder werkt af en toe een beetje, maar kan haarzelf en de kinderen niet genoeg te eten geven.
Ann Ann woont in de Matharau sloppenwijk. Ze woont bij haar ouders en heeft 6 broertjes en zusjes. Beide ouders zijn helaas verslaafd aan de alcohol en hebben daarom geen oog meer voor hun kinderen. Umoja Wetu probeert Ann een beetje te helpen door haar voldoende eten en educatie te geven.
Celina Njeri Celina Njeri woont met 3 broertjes en zusjes in Umoja bij hun moeder. De moeder heeft echter veels te weinig inkomen om te zorgen dat iedereen genoeg te eten heeft.
Damaris Njeri Damaris Njeri woont met 2 broertjes en zusjes bij zijn moeder. Zijn moeder werkt af en toe, maar kan haar kinderen niet genoeg te eten geven en heeft dus ook geen geld om de kinderen naar school te sturen.
Teresiah Nduku Teresiah Nduku woont met 4 broertjes en zusjes in Matharau, bij haar ouders. Beide ouders zijn alcoholist en kijken maar weinig naar hun kinderen om. Umoja Wetu probeert de kinderen een beetje te helpen.
kelvin Kelvin woont in Umoja bij zijn moeder, samen met 3 broertjes en zusjes. Alhoewel zijn moeder af en toe werkt, is dit niet voldoende om te zorgen dat de kinderen en zijzelf genoeg te eten hebben.
ken Ken woont met zijn 3 broertjes en zusjes bij zijn moeder in de Umoja sloppenwijk. Zijn moeder werkt af en toe, maar verdiend te weinig om haar gezin te onderhouden. Een vader is er niet in het gezin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s