Klas van 2012

Kelvin Kabacha Kelvin is geboren in 2006. Hij heeft 1 broer: Christopher. Ouders zijn nog samen en wonen met hen in Umoja sloppenwijk. Ze vinden maar af en toe werk.
Ian Muriuki Ian is geboren in 2007. Hij heeft 2 broers/ zussen: Brian en Florence. Ouders zijn nog samen en wonen met kinderen in Matharau sloppenwijk. Ze kunnen af en toe werken.
Theresia Wanja Theresia is geboren in 2006. Ze heeft 3 zussen: Nancy, Jane en Munyiva. Munyiva zat bij de eerste groep kinderen dat naar Umoja Wetu Children’s Project ging en zit nu op Umoja Primary school. Ouders wonen nog samen met de kinderen in Gachagi sloppenwijk. Vader is alcoholist.
Joseph Muchikha Joseph is geboren in 2006. Hij heeft 2 broers/ zussen: Martin en Mary. Moeder is alleenstaand en woont met kinderen in Matharau sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk, maar is HIV positief.
Ann Wanjiru Ann Wanjiru is geboren in 2006. Ze heeft 2 broers/ zussen. Ze wonen met zijn 3-en bij hun alleenstaande moeder, die af en toe werk heeft. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Brian_Musyimi Brian is geboren in 2006. Hij is de zoon van onze werknemer Jaqueline. Hij heeft 6 broers/ zussen: Peninah, Mary, Agnes, Diana, Alice, Frankline. Mary en Agnes zaten in de eerste groep kinderen die naar Umoja Wetu Childrens Project gingen en zitten nu op Umoja Primary school. Jacqueline woont met kinderen in de Umoja sloppenwijk. Is alleenstaand. Zij werkt part-time in Umoja Wetu Childrens Project.
Benson_Kimanzi Benson is geboren in 2006. Hij heeft 2 broers/ zussen: Faith en Dorean. Moeder is alleenstaand en woont met kinderen in Umoja sloppenwijk. Zij werkt af en toe.
Beatrice_Thangu Beatrice is geboren in 2006. Ze heeft 1 broertje: Patrick van 3 jaar. Haar moeder is alleenstaand en woont met de kinderen in Gachagi sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Ann_Wanjiru_Njeri Ann is geboren in 2006. Ze heeft 2 broers/ zussen: Jane en Joseph. Joseph zat in de eerste groep kinderen dat naar Umoja Wetu Children’s Project ging en zit nu op Umoja Primary school. Moeder is alleenstaand en woont met hen in Umoja sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Anastacia_Njoki Anastacia is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/ zussen: Esther, Jane en Eunice. Ouders zijn nog samen en wonen met kinderen in Umoja sloppenwijk. Ze hebben af en toe werk.
Joyce_Nduku Joyce is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/ zussen: Agnes, Mary en John. Moeder is alleenstaand en woont met kinderen in Umoja sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Henri_Kamande Henri is geboren in 2006. Hij heeft 1 broer van 4 jaar: Francis. Moeder is 24 jaar, heeft maar af en toe werk en woont met hen in Umoja sloppenwijk.
Grace_Wandia Grace is geboren in 2007. Ze heeft 2 zussen: Margret en Elizabeth. Margret heeft in de eerste groep kinderen gezeten dat naar Umoja Wetu Children’s Project kwam en zit nu op Umoja Primary school. Moeder is alleenstaand en woont met hen in Gachagi sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Grace_Wambui Grace is geboren in 2007. Woont met grootmoeder in Umoja sloppenwijk. Haar ouders zijn er niet meer voor haar. Grootmoeder probeert af en toe wat te werken om hen te onderhouden
Faith_Mwakali Faith is geboren in 2006. Ze heeft 4 broers/ zussen: Catherine, Elisabeth, Antony en Peter. Ouders zijn nog samen en wonen met hen in Umoja sloppenwijk. Ze kunnen af en toe werk vinden.
Evelyne_Njoki Evelyne is geboren in 2007. Ze heeft 2 broers/ zussen: Kelvin en Mary. Moeder is alleenstaand en woont met hen in Umoja sloppenwijk. Zij probeert af en toe te werken.
Dennis_Mutiso Dennis is geboren in 2005 en is hiermee de oudste van de klas. Hij heeft 3 broers en zussen van 2,4 en 10 jaar oud. Ze wonen in Umoja sloppenwijk met hun grootmoeder. Zij probeert af en toe te werken om hen te kunnen onderhouden
Yvonne_Savencia Yvonne is geboren in 2006 en heeft 2 broers/ zussen: Susan en James. Ouders zijn nog samen en wonen met de kinderen in Umoja sloppenwijk. Ze vinden af en toe werk.
Victoria_Kalce Het is onduidelijk in welk jaar Victoria geboren is, we schatten haar 6 jaar oud. Ze heeft 4 broers/ zussen: Charles, Evelyne, Samson en Mdunge. Moeder is alleenstaand en woont met de kinderen in Umoja sloppenwijk. Zij kan af en toe werk vinden.
Rose_Ongach Rose is geboren in 2006. Ze heeft 1 broer: Ruben. Ouders zijn nog samen en wonen met kinderen in Umoja sloppenwijk. Ze vinden maar af en toe werk.
Peter_Bahati Peter is geboren in 2007. Hij heeft 1 zusje, Clara, van 1,5 jaar oud. Moeder is alleenstaand en woont met de kinderen in Umoja sloppenwijk. Zij vindt maar af en toe werk.
Mwende_Mwaniki Mwende is geboren in 2006. Ze heeft 4 broers/ zussen: Wanjiku, Mueni, Beatrice, Musemi. Ze wonen bij tante Irene in Matharau sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Mathew_Ndungo Mathew is geboren in 2006. Hij heeft 2 broers: John (2 jaar) en Moses (10 jaar). Moeder is alleenstaand en woont met de kinderen in Gachagi sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Lucy_Mumbi Lucy is geboren in 2006. Ze heeft 4 broers/ zussen: John, Joyce, Lucy en Morine. Moeder is alleenstaand en woont met de kinderen in Gachagi sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk.
Legan_Nyambuto Legan is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/ zussen: Faith, Knight en Sharon. Ouders wonen samen met kinderen in Umoja sloppenwijk. Vader is alcoholist.
Kelvin_Maina Kelvin is geboren in 2006. Hij heeft 5 broers/ zussen: Jacqueline, Winfred, Florende, Lydia en Beth. Ouders zijn nog samen, maar vader is alcoholist en moeder kan maar af en toe werken om het gezin te onderhouden. Ze wonen in Umoja sloppenwijk.
Judy_Ndinda Judy is geboren in 2006. Ze heeft 4 broers/ zussen: Syengo, Peter, Toom en Saniet. Ouders zijn nog samen en wonen met de kinderen in Umoja sloppenwijk. Ze vinden maar af en toe werk.
mary-njoki Mary is geboren in 2007. Ze heeft 2 broers/ zussen: Mary en Joseph. Moeder is alleenstaand en woont met hen in Umoja sloppenwijk.
Stacy  Mwende Stacy is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/ zussen: Alice, Benard en Christine. Haar ouders zijn nog samen en wonen met hen in Matharau sloppenwijk. Ze hebben af en toe werk.
Anthony Mwangi Antony Mwangi is geboren op 27 maart 2008. Hij heeft 7 broers/zussen en woont bij zijn ouders. Ouders werken af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Jane Wanjiru Jane Wanjiru is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/zussen en woont bij haar alleenstaande moeder. Haar moeder werkt af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s