Klas van 2013

Shirleen Nyawira Shirleen Nyawira Benson is geboren in 2008. Zij heeft 2 broers/ zussen. haar moeder, Elizabeth Karimi, woont met haar kinderen in de Gachagi sloppenwijk. Zij werkt af en toe.
Lilian Wavinya Lilian Wavinya is geboren op 12-7-2007. Ze heeft 2 broers/zussen. Ze wonen bij hun oma in de Umoja sloppenwijk nadat de moeder hen heeft verstoten na haar scheiding. Oma is de enige die voor inkomsten zorgt.
Benard Kaliu Benard Kaliu is geboren op 10 maart 2007. Hij heeft 6 broers/zussen. Hij woont met zijn broertjes en zusjes bij vader en moeder in de Umoja sloppenwijk. Vader en moeder werken af en toe.
Mary Wambui Mary Wambui is geboren op 12 november 2007. Ze heeft 4 broers/ zussen. Ze wonen bij hun moeder Mercy Njeri in de Umoja sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
Caroline Kamene Caroline Kamene is geboren op 18 juni 2006. Zij heeft 3 broers/zussen. Ze wonen bij hun moeder Elizabeth Wanja in de Umoja sloppenwijk. Moeder heeft af en toe werk.
Simion Kibe Simion Kibe is geboren op 10 april 2007. Hij heeft 2 broer/zussen. De kinderen en hun moeder worden verzorgd door hun grootmoeder, Philisilla Nyokabi. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.
Vincent Kyalo Vincent Kyalo is geboren op 29 september 2008. Hij woont met 2 broers/zussen bij zijn moeder, Pascaline Katoni. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder probeert af en toe te werken.
Sheila Syombua Sheila Syombua is geboren op 17 april 2007. Ze heeft 3 broers/zussen. Haar moeder, Rhoda Ntanya, is 27 jaar. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
Peter Nthiani Peter Ntiani is geboren in 2007. Hij heeft 4 broers/ zussen. Hij woont met zijn broers/zussen bij zijn vader, die af en toe werkt. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Joyce Wanjiru Joyce Wanjiru is geboren op 1 juli 2005. Ze heeft 6 broers/ zussen. Moeder is alleenstaand en woont met hen in de Matharau sloppenwijk. Zij probeert af en toe te werken.
Wamaitha Gladys Wamaitha Gladys is geboren op 10 augustus 2008. Hij heeft 2 broers en zussen. Ze wonen met hun beide ouders in Heshima, wat deel uitmaakt van de Matharau sloppenwijk. Beide ouders werken af en toe.
Ian Chege Ian Chege is geboren op 1 juni 2007. Hij woont met zijn 5 broers/zussen bij zijn alleenstaande moeder. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk. Moeder heeft af en toe werk.
Peter Njuguna Peter Njuguna is geboren op 18 oktober 2008. Hij woont met zijn 8 broers/zussen bij zijn vader, Timoth Muiruri. Ze wonen met zijn allen in de Umoja sloppenwijk. Vader werkt af en toe.
Lydia Wangechi Lydia Wangechi is geboren op 23 november 2008. Ze heeft 5 broers/zussen. Ze wonen bij hun alleenstaande moeder, Ferster Musyoka, in de Umoja sloppenwijk. Moeder kan af en toe werken.
Jane Njoki Jane Njoki is 5 jaar oud. Zij heeft 2 broers/ zussen en een moeder. Haar moeder, Mary Wairimu, werkt af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Francis Muregi Francis Muregi is geboren in 2008. Hij heeft 1 zus, Ann Wanjiru. Hun moeder is 2 jaar geleden overleden. Ze zijn afhankelijk van hun alcoholistische vader. Zij zus woont bij oma.
Esther Mutindi Esther Mutindi is geboren op 3 maart 2007. Ze zijn thuis met 3 kinderen en wonen bij vader en moeder. Ouders werken af en toe. Ze wonen in Heshima, een deel van de Matharau sloppenwijk.
Spencil Nganga Spencil Nga’nga is 5 jaar oud. Hij woont met 2 broers/zussen bij moeder Alice Wambui. Moeder werkt af en toe. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk.
Eric Kioko Eric Kioko is geboren op 20 oktober 2006. Hij woont met zijn 2 broers/ zussen bij zijn alleenstaande moeder Jane Nduku, in de Umoja sloppenwijk. Moeder werkt zo af en toe.
Joseph Mutuku Joseph Mutuku is geboren in 2008. Hij is enig kind en woont bij zijn tante. Zij moeder heeft hem verstoten. Tante probeert af en toe te werken. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.
Martha Nyambura Martha Nyambura is geboren op 19 december 2008. Ze woont met 5 broers/ zussen bij hun ouders. Ouders hebben allebei zo af en toe werk. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk.
Francis Gitau Francis Gitau is geboren op 16 juni 2008. Hij heeft maar liefst 8 broers/ zussen. Met zijn 8 broertjes en zusjes woont hij bij zijn vader en moeder. Ouders proberen zoveel mogelijk te werken. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Elizabeth Wanjiku Elizabeth Wanjiku is geboren op 26 augustus 2008. Ze heeft 6 broers/zussen. Ze wonen bij hun alleenstaande moeder in de Gachagi sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.

Deze kinderen kwamen ook in 2012 al naar Umoja Wetu:

Kelvin Kabacha Kelvin is geboren in 2006. Hij heeft 1 broer: Christopher. Ouders zijn nog samen en wonen met hen in Umoja sloppenwijk. Ze vinden maar af en toe werk.
Ian Muriuki Ian is geboren in 2007. Hij heeft 2 broers/ zussen: Brian en Florence. Ouders zijn nog samen en wonen met kinderen in Matharau sloppenwijk. Ze kunnen af en toe werken.
Theresia Wanja Theresia is geboren in 2006. Ze heeft 3 zussen: Nancy, Jane en Munyiva. Munyiva zat bij de eerste groep kinderen dat naar Umoja Wetu Children’s Project ging en zit nu op Umoja Primary school. Ouders wonen nog samen met de kinderen in Gachagi sloppenwijk. Vader is alcoholist.
Joseph Muchikha Joseph is geboren in 2006. Hij heeft 2 broers/ zussen: Martin en Mary. Moeder is alleenstaand en woont met kinderen in Matharau sloppenwijk. Zij heeft af en toe werk, maar is HIV positief.
Ann Wanjiru Ann Wanjiru is geboren in 2006. Ze heeft 2 broers/ zussen. Ze wonen met zijn 3-en bij hun alleenstaande moeder, die af en toe werk heeft. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Anthony Mwangi Antony Mwangi is geboren op 27 maart 2008. Hij heeft 7 broers/zussen en woont bij zijn ouders. Ouders werken af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.
Jane Wanjiru Jane Wanjiru is geboren in 2007. Ze heeft 3 broers/zussen en woont bij haar alleenstaande moeder. Haar moeder werkt af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s