Klas van 2014

Daniel MateeDaniel Matee is geboren op 27 februari 2009. Hij woont met zijn 4 broertjes en zusjes bij zijn alleenstaande moeder Priscah Kalee in de Matharau sloppenwijk. Zijn moeder probeert zoveel mogelijk te werken, maar kan helaas maar af en toe werk vinden.

Alex Wambua Alex Wambua is geboren op 19 december 2009. Hij woont bij zijn vader Martin kilonzi en moeder Juliana Mueni. Alex heeft 3 broertjes en zusjes; Margret, John en Esther. Het gezin woont in de Gachagi sloppenwijk. De ouders kunnen maar zelden werken.
Evans Makau Evans Makau woont bij haar moeder Ann Mwongeli, samen met haar 3 zusjes Mary, Stacy en Jaqueline. Evans is geboren op 5 maart 2008. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder kan af en toe werken.
Joseph Mwangi Joseph Mwangi woont bij zijn moeder Ann Njeri. Joseph is geboren op 15 september 2007. Hij heeft 1 zus, Margret, van 10 jaar oud en broertje Josphat van 3 jaar oud. Moeder is in verwachting en werkt heel af en toe. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.
Sadia Galogalo Sadia Galogalo is geboren op 14 augustus 2008. Zij woont in de Gachagi sloppenwijk samen met haar vader Galgalo Mbolu en haar moeder Ashra Dida en haar broertje en zusje Amina en Roko. Beide ouders werken af en toe.
Margret Nyawira Margret Nyawira is geboren op 12 juli 2008. Ze woont samen met haar broer John bij haar ouders Charles (27 jaar) en Pauline (21 jaar). Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. De ouders kunnen soms wat werk vinden.
Milton Nganda Milton Nganda is geboren op 3 november 2008. Hij woont met zus Veronicah en broer Dennis bij hun moeder, Ester Syovele in de Umoja sloppenwijk. Moeder heeft af en toe wat werk.
Lucy Waithera Lucy Waithera is geboren ergens in 2008, de exacte datum is niet bekend. Lucy heeft 6 broers en zussen; Esther Njeri, Francis Ngugi, Teresia Wanjiru, Patrick Mungai, Muthui en Kamande. Ze wonen bij hun alleenstaande vader, Samuel Kamande.
Patrick Njogu Patrick Njogu is geboren op 18 april 2009. Hij woont bij zijn vader Simon Nganga en moeder Mary Karimi, samen met zijn broer Benjamin en zus Dorcas. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk. De ouders proberen af en toe wat werk te vinden.
Abigael Wanjiru Abigael Wanjiru woont bij vader Samuel Chege en moeder Caroline Njoki. Abigael is geboren op 5 juni 2008. Ze heeft 1 broer, Kennedy, en 3 zussen, Janet, Catherine en Karen. Ze woont met haar gezin in de Umoja sloppenwijk. Vader en moeder werken af en toe.
Joseph Irungu Joseph Irungu is geboren op 19 januari 2010. Hij woont met zijn 2 broertjes Dennis Macharia en Dennis Muchongo bij zijn vader Wanyeki Machari en moeder Njoki. Zijn ouders werken af en toe.
Hannah Wangui Hannah Wangui is geboren in 2009. De exacte datum is niet bekend. Hannah woont bij haar alleenstaande moeder Lucy Wanjiku (33 jaar), samen met haar 4 broers, John, Dennis, Kelvin en John. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
Mary Wambui Mary Wambui is geboren ergens in 2009. Ze woont bij haar alleenstaande moeder Esther Wanjiku in de Umoja sloppenwijk. Ze heeft 1 zus, Mercy Njoki, en 2 broers, Erick Kamau en Lucas Njoroge. De moeder van Mary werkt soms.
Mercy Wanjiru Mercy Wanjiru is geboren op 3 mei 2010. Ze woont samen met 6 broertjes en zusjes bij haar ouders. Haar vader kan af en toe werken. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk.
Kamuti Nzeki Kamuti Nzeki is ergens in 2008 geboren. Hij heeft 5 broertjes en zusjes. Hij woont bij zijn vader Joseph Nzeki en moeder Ann Mutuku in de Umoja sloppenwijk. Zowel vader als moeder werken af en toe.
Francis Kilogya Francic Kilogya is geboren op 6 september 2007. Hij woont bij zijn vader Kioko en moeder Fransiscah Ndeki, samen met zijn broer Vincent Mutua en zus Agnes Mumbua. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Beide ouders werken af en toe.
Mercy Kavemba Mercy Kavemba is geboren in 2008. Ze woont bij haar alleenstaande moeder Damaris Kathini, samen met haar zus Peninah Kavuta. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder werkt soms.
Fideris Mwanzia Fideris Mwanzia is geboren op 24 december 2007. Hij woont bij zijn moeder Winnie Mwende, samen met zijn 3 broers en zussen. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk en moeder kan af en toe werken.
Mary Nyafande Mary Nyafande is geboren op 30 november 2008. Ze woont met haar 2 broers Samuel Njenga en Paul Muthee bij haar alleenstaande moeder Wanjiku. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk. De moeder van Mary kan af en toe werken.
Alice Mawia Alice Mawia is geboren op 23 november 2008. Ze heeft 3 broertjes en zusjes, Stacy, Bernard en Christine. Ze wonen bij hun vader Anthony Mwanzia en moeder Cecilia Kavisa in de Matharau sloppenwijk. De ouders vinden af en toe wat werk.
Elizabeth Ndinda Elizabeth Ndinda woont met haar 3 zusjes Elizabeth Munini, Sheila Mawia en Tabitha Mumbua bij haar alleenstaande moeder Joyce Mueni.
Joseph Mbuvi Joseph Mbuvi is geboren op 17 juli 2008. Hij woont met zijn broertje Kevin Mwema en zusje Eshter Wayua bij zijn alleenstaande moeder Faith Mwende.

Deze kinderen kwamen ook in 2013 al naar Umoja Wetu Children’s Project:

Martha Nyambura Martha Nyambura is geboren op 19 december 2008. Ze woont met 5 broers/ zussen bij hun ouders. Ouders hebben allebei zo af en toe werk. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk.
Caroline Kamene Caroline Kamene is geboren op 18 juni 2006. Zij heeft 3 broers/zussen. Ze wonen bij hun moeder Elizabeth Wanja in de Umoja sloppenwijk. Moeder heeft af en toe werk.
Sheila Syombua Sheila Syombua is geboren op 17 april 2007. Ze heeft 3 broers/zussen. Haar moeder, Rhoda Ntanya, is 27 jaar. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
Peter Njuguna Peter Njuguna is geboren op 18 oktober 2008. Hij woont met zijn 8 broers/zussen bij zijn vader, Timoth Muiruri. Ze wonen met zijn allen in de Umoja sloppenwijk. Vader werkt af en toe.
Francis Muregi Francis Muregi is geboren in 2008. Hij heeft 1 zus, Ann Wanjiru. Hun moeder is 2 jaar geleden overleden. Ze zijn afhankelijk van hun alcoholistische vader. Zij zus woont bij oma.
Wamaitha Gladys Wamaitha Gladys is geboren op 10 augustus 2008. Hij heeft 2 broers en zussen. Ze wonen met hun beide ouders in Heshima, wat deel uitmaakt van de Matharau sloppenwijk. Beide ouders werken af en toe.
Joseph Mutuku Joseph Mutuku is geboren in 2008. Hij is enig kind en woont bij zijn tante. Zij moeder heeft hem verstoten. Tante probeert af en toe te werken. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.
Anthony Mwangi Antony Mwangi is geboren op 27 maart 2008. Hij heeft 7 broers/zussen en woont bij zijn ouders. Ouders werken af en toe. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s