Klas van 2016

vivian ndeiye
Vivian Ndeiye is geboren op 23 november 2011. Haar ouders zijn Francis Mwangi en Zainab Lucy. Zij werken af en toe. Ze heeft een broer, Leon Philips en haar moeder is zwanger. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk.
valentine wanjiru
valentine Wanjiru is geboren op 23 november 2011. Ze woont samen met haar moeder Zipporah Muthoni en haar zusje Muthoni van 1. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk.
timothy mkoyani
Timothy Mukoyani is geboren op 8 oktober 2010. Zijn vader en moeder werken af en toe. Timothy heeft 8 broers en zussen; Viora Makoma 20 jaar,Bradon Makoma 18 jaar,Braven Makoma 16 jaar, Nicholus Makoma 12 jaar,Elvin Makoma 8 jaar,Manven makoma 8 jaar,Ruth Auma 2 jaar.The parents are casual labourers and live at umoja slums.
samuels nganga
Samuel Nganga is geboren op 8 juni 2012. Hij woont samen met zijn moeder Virginia Wairimu en zijn broers en zussen; Salome nyokabi, Joseph waweru, Peter mbura en Phidelis wairimu in de gachagi sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
pauline njeri
Pauline Njeri  is geboren op 20 november 2011. Ze woont samen met haar moeder Wairimu en zus Lucy Mwihaki van 7 jaar. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder kan af en toe wat werken.
john wainaina
John Wainaina is geboren op 20 november 2011. Hij woont samen met zijn moeder Agnes Wanjiru en vader Edward Chege. Hij heeft 4 broers en zussen; Rose Nyambura 23jaar ,Francis Muiruri 20 jaar, Joseph Ngugi 17 jaar en Helen wanjiru 13 jaar. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk. Beide ouders werken af en toe.
john macharia
John Macharia Wanyeki is geboren op 23 december 2011. Hij woont in de Matharau sloppenwijk, samen met zijn vader Wanyeki, moeder Beatrice Ngina, zus Teresia Wachera 5 jaar en broertje Joel Karura 1 jaar. Zijn ouders werken soms.
hannah njeri
Hannah njeri is geboren op 2 april 2011 en woont samen met haar moeder Mary Wairimu en zus Jane Njoki en broer Simon Wwangi. Ze wonen in de Gachagi sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
florence njeri
Florence Njeri is geboren op 10 augustus 2011. Florence woont samen met haar moeder Pauline Wanjiku en haar broers en zussen Joseph Ndungu, Veronica Wangui, Florence Njeri. Ze wonen in de Gachagi slopenwijk. Moeder kan af en toe wat werken.
esther atieno
Esther Atieno Akinyi is geboren op 15 april 2012. Ze woont met haar moeder Valentine Mmboga en haar broers en zussen Lavenda Vugursa, Delson Mudasia en Jentrix Malova in de Matharau sloppenwijk. De moeder van Esther werkt af en toe.
eric kareru
Eric Kareru is geboren op 7 april 2012. Hij woont samen met beide ouders, Peter Maina en Lucy Wanjiku. Eric heeft 5 broers en zussen; Christopher Njoroge 13 jaar, Mary wanjiku 11 jaar, Margaret Njoki  7 jaar, Francis kamande 6 jaar en James kibe 1 jaar. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk. De ouders kunnen af en toe werken.
dennis kiteli
Dennis Kiteli is geboren op 19 december 2010. Hij woont bij zijn vader James Kamau en moeder Teresia Ndululu. Dennis heeft 7 broers en zussen; Winniefried Nduku 16 jaar, Alex Mwanzia 14 jaar, Kelvin Kungu 13 jaar, Slyviah Mbura 8 jaar, Benedicta nyambura 3 jaar, John Matia 10 jaar en Wilson Githinji 1 jaar. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk. Ouders werken af en toe.
david mwangi
David Mwangi is geboren op 5 maart 2012. David woont met zijn moeder Ann Wanjiru en broers en zussen Margaret Nyambura 20 jaar, Jane Njoki 18 jaar, John Irungu 16 jaar en Joseph Kamande 14 jaar. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk. Moeder werkt af en toe.
christine mutheu
Christine mutheu is geboren op 17 november 2011. Ze woont bij haar vader Antony mwanzia en moeder Cecilia kapisa. Christine heeft 3 broers en zussen; Stacy mwende, Alice mawiya en Bernard muangangi. Ze wonen in de Matharau sloppenwijk. Ouders werken af en toe.
cecilia wanjiku
Ciciliah Wanjiku is geboren op 9 september 2012. Ze woont bij haar moeder Mary Njeri en heeft 5 broers en zussen; John Ndicu, Monica Njoki, Peter Munene, Ruth Njoki en Mercy Wambui. Cicilia woont in de Gachagi sloppenwijk. Moeder kan af en toe werken.
beth nyambura
Beth Nyambura is geboren op 22 januari 2011. Ze woont samen met haar vader John Kamau en moeder Philis Wairimu. Beth heeft 7 broers en zussen; Margret Njoki, Kelvin Ndungu, Christoper Njoroge, Ian Gitau, James Kibe, Erick Njau en Timothy Muiruri. Ze wonen in de Umoja sloppenwijk. Ouders werken af en toe.

Deze kinderen kwamen in 2015 ook al naar Umoja Wetu en blijven nog een jaartje:

Eunice Kathine (2)
Eunice Kathine is geboren op 16 september 2010. Ze woont met haar 7 broers en zussen en haar moeder in de sloppenwijk Gachagi.
Josphat Njoroge
Josphat Njoroge is geboren op 27 september 2010. Hij woont met 2 broers en zus en zijn moeder in de sloppenwijk Gachagi.
Grace Ann Keringa
Grace Ann Keringa is geboren op 5 oktober 2010. Ze woont met haar 4 broers en zussen en haar moeder in de sloppenwijk Umoja.
Mercy Wambui
Mercy Wambui is geboren op 27 december 2009. Ze woont met haar 5 broers en zussen en haar moeder in de sloppenwijk Gachagi.
Susan Njeri
Susan Njeri is geboren op 9 maart 2010. Ze woont met haar 3 broers en haar moeder in de sloppenwijk Umoja.
Jackson Munyua
Jackson Munyua is geboren op 1 maart 2009. Hij woont met zijn zusje en zijn moeder Mary Wanjiku in de sloppenwijk Umoja.
Bonface Mganda
Bonface Mganda is geboren op 20 september 2010. Hij woont met zijn ouders en broer en zusje in de sloppenwijk Matharau. Ouders kunnen maar af en toe werk vinden.
Faith Mduluko
Faith Mduluko is geboren op 11 augustus 2008. Ze woont met haar moeder en 3 broers en zussen in de sloppenwijk Umoja.
Mercy Wambeti
Mercy Wambeti is geboren op 2 juli 2009. Ze woont met haar moeder en 2 broers/zussen in de sloppenwijk Umoja.
Charles Musyoki
Charles Musyoki is geboren op 3 februari 2009. Hij woont met zijn ouders en broers in de sloppenwijk Matharau. Ouders kunnen af en toe werken.
Kasyoki Katiwa
Kasyoki Katiwa is geboren op 8 juni 2009. Hij woont met zijn moeder en 7 broers en zussen in de sloppenwijk Umoja. De ruimte waar ze wonen met dit grote gezin is ongeveer 12 vierkante centimeter.
Elizabeth Mugeci
Elizabeth Mugeci is geboren op 24 februari 2010. Ze woont met haar moeder en 4 boers en zussen in de sloppenwijk Gachagi.
Cecilia Wairimu
Cecilia Wairimu is geboren op 8 juni 2010. Ze woont met haar moeder en 4 broers en zussen in de sloppenwijk Heshima (kleine sloppenwijk tussen Matharau en Umoja).
Edward Kariuki
Edward Kariuki is geboren op 9 februari 2011. Hij woont met zijn ouders en 2 zussen in de sloppenwijk Umoja.