Organisatie

Het team van Umoja Wetu in Thika bestaat uit de volgende medewerkers:

vlag Kenia

Esther Wanjiku Maina (lerares)

My name is Esther. I live in Makongeni, near to the Umoja slum where the project is. I work at Umoja Wetu Children’s Project as a teacher. I got my certificate for early childhood education in 2013. After that I worked at the Vision King academy. I am single. My hobbies are reading articles and socializing. I’m happy to be working at Umoja Wetu Children’s Project since may 2015.

Luke Kincaid (manager)

Luke is de algemeen manager van het Karibu Centre. Omdat Umoja Wetu in Kenia onder de paraplu van het Karibu Centre valt, is Luke sinds januari 2017 ook de manager van Umoja Wetu Children’s Project

Foto’s van de andere lerares van Umoja Wetu en de andere medewerkers volgen later.

Dit is het Nederlandse team van Umoja Wetu Children’s Project:

vlag Nederland

Esther Pronk (contactpersoon sponsoring)
Hallo! Mijn naam is Esther Pronk, ik ben 31 jaar en woon in Den Haag. Ik werk als sociotherapeut bij Stichting De Jutters, een instelling voor jeugd- en kinderpsychiatrie en hiernaast volg ik de deeltijdopleiding Psychologie. Toen ik na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening besloot om 3 maanden vrijwilligerswerk te gaan doen in Kenia, had ik nooit gedacht dat ik in die periode een eigen project zou starten en nu, 6 jaar later, hier nog steeds actief mee bezig zou zijn. Ik ben trots op het succes dat Umoja is gebleken, de werknemers die hun werk met liefde doen, de kinderen die genieten, en trots dat het al die jaren nog steeds goed loopt en er op die manier steeds meer kinderen mogen profiteren van Umoja Wetu Children’s Project.

Mirjam Benard (website/social media)
Hallo! Ik ben Mirjam, ik ben 30 jaar en woon in Den Haag. In 2007 ben ik afgestudeerd als ‘social worker’ aan de Haagse Hogeschool. Ik ben verliefd geworden op Afrika toen ik een maand in Zuid-Afrika was en besloot na mijn opleiding Afrika weer op te zoeken. Dit keer in Kenia en niet als vakantie, maar voor vrijwilligerswerk. Dit is een hele bijzondere ervaring geweest. Ik vind het heel gaaf dat we ons werk gedeeltelijk kunnen voortzetten in Nederland door dit project draaiende te houden. Ondertussen draait het al weer een hele tijd en het is super dat het nog steeds zo goed gaat. In februari 2012 was ik na 4 jaar terug bij ons project, dit was een bijzondere en heel deugddoende ervaring!

Rob van den Hoven (contactpersoon Kenia)
Hamjambo! Gelukkig ook een man in het Nederlandse gezelschap. Mijn naam is Rob en ik ben 34 jaar. Na een periode van werk als therapeut binnen de Jeugdzorg ben ik in 2007 vertrokken naar Kenia voor een periode van vrijwilligerswerk. Met behulp van de lokale bevolking is toen Umoja Wetu Children’s Project gestart, waar ik graag mijn steentje aan wilde blijven bijdragen. Nu, zes jaar later, ben ik iedere dag nog trots dat ik deel uit mag maken van dit stabiele project. Vanuit Nederland blijf ik me dan ook 100% inzetten om zo mijn kleine steentje bij te dragen aan de toekomst van een aantal kinderen in Kenia. Omdat ik gezien heb dat het werkt!

Anne van der Zanden (penningmeester)
Hallo! Ik ben Anne en ben 34 jaar. In 2007 ben ik voor het eerst in Afrika geweest om te reizen en vrijwilligerswerk te doen. In ben echt heel blij dat het is gelukt om toen Umoja Wetu Children’s Project te starten. Inmiddels ben ik al meerdere keren op bezoek geweest en heb ik het project met eigen ogen zien groeien. Het is geweldig om de kinderen te zien stralen en spelen met de andere kinderen! Ook is het super om het hechte medewerkersteam te zien dat zich elke dag weer inzet om de kinderen met liefde op te vangen. Hopelijk kan het project nog lang blijven bestaan, zodat er nog veel kinderen geholpen kunnen worden!

team-umoja-wetu

Het team van Umoja Wetu in 2007 bij de start van het project, met v.l.n.r Grace, Anne, Mirjam,

Veronicah, Esther, Rob & Waithaka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s