Sponsor worden

Om het project draaiende te houden zijn we op zoek naar maandelijkse sponsoren. De kosten om één kind een maand lang te ondersteunen bedragen €27. Wij zijn op zoek naar mensen die (een deel van) deze kosten voor hun rekening willen nemen. Met uw bijdrage krijgt een kind dagelijks voeding, educatie, persoonlijke verzorging en het allerbelangrijkste; de kans om zich te ontwikkelen…..

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen, organisaties of bedrijven die een eenmalige sponsoring kunnen/willen doen. Wij kunnen deze eenmalige sponsoring goed gebruiken om onze maandelijkse kosten te dekken. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld kleding, lesmateriaal, reparaties in en rondom het schooltje of medische kosten te sponsoren.

Aangezien wij vanuit Nederland werken op vrijwillige basis, kunnen we u verzekeren dat het geld rechtstreeks naar het project gaat.

Stichting UMOJA WETU Children’s Project staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34298162.

Bent u enthousiast geworden om ons project te sponsoren? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uw donatie wordt niet automatisch afgeschreven van uw rekening. Wij verzoeken u uw donatie over te maken op IBAN nummer NL76INGB0004860098 t.n.v. Stichting Umoja Wetu Children’s Project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s